Hoe betere cijfers te halen

Huiswerkbegeleiding

Onze samenleving is aan het veranderen. Meer mensen gaan naar de universiteit. Meer mensen halen hun diploma van de middelbare school. Misschien wel het belangrijkste van alles, meer en meer mensen gaan afstuderen aan de universiteit.

Deze mensen gaan om veel verschillende redenen naar school. Maar ongeacht waarom ze naar school gaan, cijfers zullen belangrijk zijn. De belangrijkste reden is de academische achtergrond van de student. Wat zou je liever doen? Plezier maken en tijd doorbrengen met je vrienden, of werkstukken inleveren en opdrachten afmaken?

Creativiteit is een essentiële vaardigheid

Als je weet hoe je een paper moet schrijven, weet je hoe je een essay moet schrijven, weet je hoe je een scène moet analyseren, weet je hoe je een verhaal moet structureren, en weet je hoe je je essays moet multi-tasken. Maar aan het eind van de dag, als je geen essay kunt schrijven, krijg je geen baan. Dus je moet de kunst van het schrijven kennen.

Dit is wat het verschil maakt.

Je kunt praten wat je wilt en je zult geen baan krijgen. Maar schrijven is anders. Als je geen opstel kunt schrijven, kun je in de meeste banen ook geen baan krijgen. Maar misschien kun je een baan krijgen als schrijver voor een onderzoeksproject, of parttime werken om een boek af te maken, of betaald krijgen voor je essay op de universiteit. Als je weet hoe je een opstel moet schrijven, kun je een baan krijgen in de verkoop of in public relations, of werken in een bedrijf dat boekhoudkundige en fiscale diensten verleent. Maar je zult geen baan krijgen op de gebieden waar je het meest in geïnteresseerd bent.

Betere cijfers halen

Betere cijfers halen is het allerbelangrijkste. Stages en experimenten geven je de kans om te evalueren wat je over een onderwerp weet. Aangezien je essays zult moeten schrijven, is het nuttig om precies te weten wat je over elk onderwerp weet. Wees niet bang om hulp te vragen. Als je eenmaal om hulp hebt gevraagd, moet je de tijd nemen om aan je zwakke punten te werken.

Hier is hoe je betere cijfers kunt halen:

Blijf gefocust op je carrièredoelen.

Maak een planning en volg die op de voet.

Wees serieus met je studie en gebruik de tijd om je voor te bereiden op toetsen en examens.

Volg lessen aan een universiteit of hogescholen waarin je geïnteresseerd bent.

Zorg voor een regelmatige studieroutine.

Wees georganiseerd en gebruik uw planning om uw verantwoordelijkheden op te schrijven, huiswerk toe te wijzen, activiteiten te plannen.

Maak aantekeningen, en organiseer je aantekeningen en lessen.

Maak kladversies van je opdrachten, soms meer dan één keer.

Maak een lijst van onbeantwoorde opdrachten die moeten worden aangepakt. Noteer ook wat je gedaan hebt, en wat je nog moet doen.

Zoek naar manieren om notities leerzamer te maken. Plan om jezelf te onderwijzen.

Lees je opdrachten, en bespreek ze met je leraar.

betwist of je opdrachten eerlijk zijn. Het is belangrijk om een zaak op te bouwen op basis van Fair Practice, en dan je zaak voor te leggen aan je leraar.

Veel mensen merken dat hun sterke vaardigheden en bekwaamheden hen helpen betere cijfers te halen: analytisch, gedetailleerd, technologie, studentenservice, organisatorisch, en de lijst gaat maar door en door.

Vragen over het personeel

Wat voor soort personeel is er nodig?

Een sterke, gemotiveerde en betrouwbare staf is een noodzaak. Vergeet niet dat de school zonder personeel in de problemen komt. Veel mensen worden over het hoofd gezien, omdat niemand denkt dat een inkrimping hen zal treffen. Zorg dat je niet achterblijft, maak van inkrimping een worst-case scenario en werk jezelf de grond in.

Klassenmanagement

Wat voor soort klassenmanagement heb je nodig? De belangrijkste vaardigheid is dat u van uw fouten kunt leren. Als je moeite hebt om uit te vinden hoe je je onderwerp moet onderwijzen, of om je leerlingen te laten luisteren, denk dan na over de manieren waarop je les kunt geven. In de meeste gevallen zullen je lesmethodes moeten veranderen. Het belangrijkste is dat je het heden verbetert en aan je zwakke punten werkt.

Tien dingen die ik heb gedaan om het leerproces te helpen

(voor leraren)

1. We hebben allemaal onze eigen manier van lesgeven. Ik weet dat die van ons verschilt van die van jou. Een van de voordelen van het hebben van een hele klas leerlingen is dat je de stijl van alle leerlingen in hetzelfde team kunt vastleggen.

2. Zorg ervoor dat de leerlingen en hun ouders volledig op de hoogte zijn van de regels en verwachtingen. Net als in het bedrijfsleven vereist een verzekeringspolis kennis van de belangrijkste termen.

3. Bespreek verwachtingen en consequenties, maar noem geen namen. Als een leerling een regel niet naleeft, noem dan de naam van de leerling en stel een consequentie.

4. Afstemmen op toetsscores is van cruciaal belang om uw leerlingen op koers te houden. Na een dag hard leren, hebben we vaak geen idee waar we ons op moeten concentreren.

Comments are Disabled