De waarde van een commercieel schoonmaakbedrijf

Organisatiespecialisten vinden het vaak moeilijk om de waarde te bepalen van de diensten die door een Schoonmaak vacatures Tilburg worden aangeboden: hoeveel schoonmaak zouden zij gratis kunnen vragen of, in feite, wat is de waarde van de diensten van een bedrijf voor de klant gratis! Er kunnen zich gevallen voordoen waarin de kosten van een voorgesteld schoonmaakcontract hoger liggen dan de klant naar verwachting zal betalen. Wat is de waarde van een schoonmaakbedrijf? Volgens het Harvard Business Review artikel, Free Commercial Cleaning: How to Procrastinate, kunnen de werkelijke kosten van de diensten van schoonmaakbedrijven en soortgelijke regelingen veel hoger zijn dan de vergoeding die commerciële schoonmakers normaal in rekening brengen.Deze bezwaren kunnen gedeeltelijk of gedeeltelijk gerechtvaardigd zijn.

Het is om deze reden dat veel kantoorgebouwen kiezen voor het opportunisme van professionele industriële schoonmaakbedrijven, dan de taak van het schoonmaken zelf op zich te nemen. Het is niet alleen zo dat het gebouw over een efficiënte schoonmaakploeg beschikt, maar het gemiddelde kantoorgebouw moet het schoonmaakbedrijf schoonmakers laten inhuren, hetzij op ad hoc basis, hetzij op een geplande basis. Wanneer een kantoor een schoonmaakbedrijf nodig heeft, dan moet de tapijtreinigings-, onderhouds-, of kantoorschoonmaakprofessional twee belangrijke vragen beantwoorden:

1. 1. Wat doet een schoonmaakbedrijf?

2. Hoe betaalt het schoonmaakbedrijf voor de diensten?

1. Biedt het schoonmaakbedrijf diensten van eenmalige (dagelijkse, wekelijkse, of maandelijkse schoonmaakdienst)? Antwoord: parttime, op uurbasis, op contractbasis, of een combinatie hiervan.

2. Hebben ze de staats-, lokale-, of branchevergunning voor de staat waarin ze een bedrijf runnen? Antwoord: Schoonmaaklicenties van de staat kunnen een groter gebied bestrijken

1. De werkelijke kosten van schoonmaakdiensten in verhouding tot contractschoonmaak (per uur bijvoorbeeld) kunnen gemakkelijker worden vastgesteld. Als het schoonmaakbedrijf echter het vuilnis heeft verwijderd, lampen heeft vervangen of een algemene schoonmaakbeurt heeft uitgevoerd, zou dit waarschijnlijk in de schoonmaakkosten zijn doorberekend.

Ad hoc commerciële schoonmaak

Hoewel commerciële schoonmaakdiensten vaak op eenmalige basis worden gedaan voor gebouwen, is er nog een andere categorie voor commerciële schoonmaakdiensten. Deze schoonmakers worden vaak gedaan op een part-time basis aan een commerciële ruimte en worden vaak aangeduid als een bubble schoonmakers. Er is een belangrijk voordeel dat komt met het contracteren van een Bubble Cleaning bedrijf om basis kantooronderhoud en reiniging uit te voeren. Franchise bedrijven huren vaak bubble schoonmakers om commercieel verkeer gebieden zelfs in high-traffic tijden te houden. Het voordeel is dat de part-time kantoormedewerkers een extra werknemer worden, helpen om oproepuren te dekken, het bedrijf het voordeel geven van echt geoptimaliseerde schoonmaaktijden voor detailschoonmaak, en ook het bieden van verzekeringsdekking, indien nodig.

Het controleproces om de waarde van een commercieel schoonmaakbedrijf te valideren

Dus hoe weet u de waarde van een bedrijf voor commerciële schoonmaakdiensten? De eerste stap voor het bepalen van de index voor een bedrijf is te kijken naar de schoonmaakindex voor dit specifieke bedrijf. De index voor commerciële schoonmaakdiensten kan als volgt worden beschreven:

a. Een betrouwbare vriend of collega beoordeelt alle schoonmaakbedrijven in de omgeving op hun schoonmaakindex voor de omgeving

b. Een schriftelijk verzoek aan de feitelijke overtreders om hun foutenmarge aan te geven op basis van een verklaring op afroep met betrekking tot eventuele kwaliteitsproblemen in het gebied

c. Professioneel schoonmaakpersoneel te koppelen aan een specifiek bedrijf in het gebied. Deze personen moeten al enkele jaren met een specifiek schoonmaakbedrijf hebben gewerkt en bekend zijn met de methoden en hulpmiddelen en technieken van het bedrijf.

Comments are Disabled