Azijn gebruiken om uw huis schoon te maken

We hebben allemaal de miljoenen verschillende schoonmaakmiddelen gelezen die we hebben gebruikt. In feite hebben de meesten van ons het spul gekocht en het in de schappen gepropt. Hoewel het misschien af en toe een goede schoonmaakbeurt was, is het nu een feit dat we steeds meer nieuwe producten gebruiken om onze huizen schoon te maken. Nog maar een paar jaar geleden waren er alleen in de grote steden geautomatiseerde schoonmaakmiddelen op de markt en op schoonmaakbedrijven. Die werden toen gebruikt en heel wat mensen schreven zich in en kregen een gratis fles van het product. De fles bevatte vier verschillende schoonmaakproducten! Klinkt zeker als veel, niet? Nou, tegenwoordig kopen we deze producten gewoon niet meer. We houden het er maar op dat we moeten schoonmaken. Hoe doen we dat? Met azijn?

Oké, je vraagt je waarschijnlijk af, wat is er mis met het gebruik van azijn om schoon te maken. Het is een feit dat azijn kan worden gebruikt om veel ontgeurende oplossingen te maken. Vooral als je de neiging hebt om opgezette dieren rond het huis te hebben, is azijn een geweldig ontgeuringsmiddel. Het verwijdert geen vuil, maar het verwijdert wel geurtjes. Het beste van alles is dat je azijn ook kunt gebruiken om je kussenhoezen of je tapijten schoon te maken. Deze twee dingen zijn geweldig als je de neiging hebt om in een meer commerciële woning te wonen. Als je huis echter wat meer ‘IBrowdenized’ is, dan kun je nog steeds azijn gebruiken.

Hier is een geweldige tip voor degenen onder u die wasmiddel gebruiken. Wist je dat je ook azijn in je wasmachine kunt gebruiken? Het is echt waar! Voeg gewoon een kopje azijn toe aan je lading wasgoed. Dit is een geweldige manier om geurtjes in uw wasruimte te elimineren. Wasserij kamers zijn moeilijk om geur vrij te houden, maar dit zal werken voor beide ladingen wasgoed die u wast.

Sommige mensen houden van hun tapijt schoon, maar uiteindelijk vallen voor die funky geur? Vervang uw commerciële ontgeuringsproduct door witte azijn. Het is een natuurlijk geurverdrijvend middel en brengt geen schade toe aan uw tapijt. Voor degenen die gevoelig zijn voor de manier waarop bedrijven hun producten geven, zoals in sommige geurverwijderingsproducten, probeer wat witte azijn. Dit is de geur die meestal na een paar keer gebruiken verdwijnt. Dat gebeurt niet met dit product.

Als je maar één commercieel ontgeuringsproduct in je huis gebruikt, is de kans groot dat de geur zich al in het tapijt heeft genesteld. Daarom adviseer ik iedereen om over te stappen op witte azijn. Je koopt witte azijn als je een paar druppels toevoegt aan je spuitfles met water. De azijn zal de geur absorberen en je zult achterblijven met schoon ruikend tapijt.

Witte azijn is niet alleen een geweldige ontgeurder, het kan ook gebruikt worden om vuilophopingen in je wasmachine te verwijderen. Zorg ervoor dat u de ingrediënten leest voordat u dit product gebruikt om uw wasmachine schoon te maken.

Comments are Disabled